Radersalonboot Kapitein Kok


De Kapitein Kok werd in 1911 gebouwd als gecombineerd vracht- en passagiersschip. Het bood ruimte aan 1200 passagiers! Nog steeds vaart de Kapitein Kok op de Nederlandse wateren, doch nu als varend monument, met exclusieve culinaire mogelijkheden voor groepen tot 375 gasten.De thuishaven is Amsterdam, doch indien u gebruik wenst maken van de Kapitein Kok vanuit bijvoorbeeld Rotterdam, Schoonhoven, Kampen, Utrecht of Hoorn, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

De Kapitein Kok is de locatie voor een exclusieve party, personeelsfeest, receptie of bruiloft. Zelfs is het mogelijk om op de Kapitein Kok de ambtenaar van de Burgerlijke stand uw 'jawoord' voor de huwelijksvoltrekking te geven, om daarna op grootse wijze uw huwelijksfeest te vieren.Een team van meesterkoks verzorgt vanuit de eigen keuken aan boord tongstrelende voorgerechten, exquise hapjes, diners of klassieke koude of warme buffetten met verrassende vis- en vleesgerechten voor de fijnproevers.Maar onze keukenchefs hebben ook een welvoorziene dis voor vegetarische gasten. Dit alles vermengd met exotische gerechten uit verre landen en typische Hollandse specialiteiten.
De Grand dessert-buffetten zijn een schitterende finale voor uw feest, waarbij alle culinaire registers worden opengetrokken.

Terug naar Party Ships